Bi se rada na svoj rojstni dan počutila kot zvezdnica iz naslovnice? Pri nas se lahko. Princeskin lepotilni salon slavljenki in povabljenkam priskrbi bleščice, ličenje, urejene nohtke in trend frizure. Tako so deklice pripravljene, da se v soju barvnih luči in glasbe ter ob spremljavi napovedovalke sprehodijo po modni...
Read More >>
V Centru Brihte bomo ustvarili čisto pravo disco zabavo! Prižgali bomo disco kroglo, dobro glasbo in si nadeli svetlikajoče zapestnice. Naučili se bomo plesnih korakov in sodelovali v zabavnih plesnih in družabnih igrah. Obljubljamo nepozaben žur poln zabave in smeha.
Read More >>
Za slavljenca in prijatelje bomo pripravili zanimive ustvarjalne delavnice, kjer bo vsak posebej ustvaril čudovit inovativni izdelek iz različnih materialov. Poleg ustvarjanja bomo vključili tudi smešne, družabne igrice ter pravo disco zabavo.
Read More >>
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.
Read More >>
Navihana deklica, ki bo otrokom pripravila nepozabno rojstnodnevno zabavo, ki bo polna smeha in plesa ter nepozabnih dogodivščin. S Piko bodo lahko otroci plesali, igrali, zganjali zabavne norčije, z njo se bodo lahko pomerili v moči, skakanju čez kolebnico ali gumitvistu ter hoji zadenjsko! Deklice si bomo spletle kitke,...
Read More >>