Rojstni dnevi

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nam laoreet velit purus, non bibendum sapien accumsan sed. Nam pretium lectus quis rhoncus facilisis. Duis ac urna id eros pellentesque porttitor. Aliquam mollis ultrices eleifend. Maecenas ac ultricies leo. Quisque consequat eu metus a efficitur. Pellentesque non nibh eget enim aliquet cursus.

Navihana deklica, ki bo otrokom pripravila nepozabno rojstnodnevno zabavo, ki bo polna smeha in plesa ter nepozabnih dogodivščin. S Piko bodo lahko otroci plesali, igrali, zganjali zabavne norčije, z njo se bodo lahko pomerili v moči, skakanju čez kolebnico ali gumitvistu ter hoji zadenjsko! Deklice si bomo spletle kitke, narisale rdeča lička in pegice, fantje pa si bodo nadeli različne nogavice, da bo zabava bolj norčava. V dveh urah bomo ustvarjali, se zabavali in pili Pikin čarobni napoj.

PRINCESKIN ROJSTNI DAN (4+)

Vsi povabljeni se spremenimo v lepe princeske in pogumne kraljeviče ter priredimo pravo grajsko zabavo, polno plesa, iger in smešnih norčij. V animacijo je vključena tudi izdelava kron za princeske in kraljeviče.

USTVARJALNI ROJSTNI DAN (4+)

Za slavljenca in prijatelje bomo pripravili zanimive ustvarjalne delavnice, kjer bo vsak posebej ustvaril čudovit inovativni izdelek iz različnih materialov. Poleg ustvarjanja bomo vključili tudi smešne, družabne igrice ter pravo disco zabavo.

DISCO ZABAVA (4+)

V Centru Brihte bomo ustvarili čisto pravo disco zabavo! Prižgali bomo disco kroglo, dobro glasbo in si nadeli svetlikajoče zapestnice. Naučili se bomo plesnih korakov in sodelovali v zabavnih plesnih in družabnih igrah. Obljubljamo nepozaben žur poln zabave in smeha.

GUSARSKA ZABAVA (4+)

Pomagaj gusarki Brihti poiskati prav poseben zaklad! Kljub temu, da imajo nadobudni gusarji svoj zemljevid, morajo prej uspešno odpraviti zapletene uganke in prepreke, ki jih čakajo na poti, da lahko na koncu uspešno pridejo do skritega zaklada. V dveh urah se bomo dodobra prepotili v lovu za skritim zakladom, oblečeni in opravljeni kot pravi gusarji. Da bo zabava popolna si bomo izdelali gusarske kape in preveze za oči.

INDIJANCI V GOZDU (4+)

Zakaj ne bi imeli malo drugačni rojstni dan? Namesto torte, bomo z otroci naredili Cakepopse. To so neverjetno lepe, okusne in ustvarjalne mini tortice, oblite s čokolado na palčkah, ki jih preprosto morate deliti s prijatelji. Sledi čisto prava disco zabava! Prižgali bomo disco kroglo, dobro glasbo in si nadeli svetlikajoče zapestnice ter zaplesali.

PIŽAMA PARTY S PALAČINKAMI (5+)

Pižama party je nepozabni žur, na katerega moraš ti in tvoji prijatelji priti v pižamah. Čaka nas prava plesna disko zabava brez staršev. Obmetavali se bomo z žogicami, plesali v soju disko luči in se mastili s slastnimi palačinkami. Nepozabno!! Znaš speči palačinke? Če ne, nič hudega.. Skupaj bomo pripravili maso, pekli palačinke in jih na koncu seveda tudi pojedli laughing vmes pa bo čas še za družabne igre, ples, glasbo in druženje!

PRINCESKIN LEPOTILNI SALON IN MODNA PISTA (5+)

Bi se rada na svoj rojstni dan počutila kot zvezdnica iz naslovnice? Pri nas se lahko. Princeskin lepotilni salon slavljenki in povabljenkam priskrbi bleščice, ličenje, urejene nohtke in trend frizure. Tako so deklice pripravljene, da se v soju barvnih luči in glasbe ter ob spremljavi napovedovalke sprehodijo po modni pisti. Vse bodo v sloju luči sijale kot prave male zvezde. Na koncu sledi zvezdniško fotografiranje.

CAKEPOPS ZABAVA (+6)

Zakaj ne bi imeli malo drugačni rojstni dan? Namesto torte, bomo z otroci naredili Cakepopse. To so neverjetno lepe, okusne in ustvarjalne mini tortice, oblite s čokolado na palčkah, ki jih preprosto morate deliti s prijatelji. Sledi čisto prava disco zabava! Prižgali bomo disco kroglo, dobro glasbo in si nadeli svetlikajoče zapestnice ter zaplesali.